snowfight

Yukigassen!

Wist je dat 'sneeuwballen gooien' een officiële sport is in Japan? Yukigassen is minder gekend in Europa en maakt van een doorsnee ‘sneeuwbalgevecht’ een sport met regels en teams.

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 10
1u - 2u
outdoor
70%

the experience.

Yukigassen, ook wel bekend als “sneeuwoorlog“, is een wintersport die zowel leuk als competitief is. Het spel wordt gespeeld door twee teams van zeven spelers, die elkaar bekogelen met sneeuwballen op een veld dat is verdeeld in twee helften.

 

Het doel van het spel is om het andere team uit te schakelen door alle spelers te raken met sneeuwballen. Het klinkt misschien simpel, maar yukigassen vereist behendigheid, strategie en teamwork. Spelers moeten snel kunnen bewegen en nauwkeurig kunnen werpen om hun tegenstanders te verslaan.

 

Het beste van yukigassen is dat het geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, iedereen kan deelnemen aan het plezier. En als je het nog nooit hebt geprobeerd, is er geen betere tijd dan nu om het eens te proberen, dit onder leiding van onze Professional Fun Provider!

Snowfight teambuilding uniek yujkigassen nieuwe teambuilding japanese teambuilding new!

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun

Categorie

Target Challenges, Winterproof

Intensity

Actief

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties