minute to win it

Time management

Soms is een eenvoudig concept dat goed uitgevoerd wordt genoeg voor een enorme succesfactor. ‘Minute to win it’ is zo eentje. Een steeds terugkerend fenomeen van ‘verschillende proeven binnen een tijdsspanne van één minuut, en telkens uitgevoerd door een andere team captain’.

Vanaf 50 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
indoor
20%

the experience.

Leer je team kennen en zet de juiste personen in op de juiste proeven, slaag je daarin, dan is de kans héél groot dat je punten zal sprokkelen. Of het nu behendige, fysieke of repetitieve proeven zijn, het gaat vooral over hoe je alles tactisch aanpakt en hoe een teamvibe individuen kan versterken. Een team op dreef is vaak zeer moeilijk te stoppen. Aanschouw een concept met een tweeledige focus, één voor de individuen die hun proeven beslechten (winst – verlies), en één voor het team in het algemeen (team climax).

 

De kracht van ‘Minute to win it’ is het eenvoudige concept, de creativiteit van de opdrachten en het onvoorspelbare karakter van de duels. Competitie en amusement zijn in een voortdurend geflirt, maar naast de spanning van de duels is de dynamiek tijdens het supporteren ook vaak onbetaalbaar. 

 

We bieden een bijna garantie op een explosie van energie en emotie

TEAMBUILDING-MINUTE-TO-WIN-IT

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Thematisch, Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun, Transparante communicatie, Welzijn

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties