highland games

Complete your tribe

De Highland Games een erg krachtig teambuildingsconcept! De groep wordt ondergedompeld in de Schotse sfeer en laat het ‘tribegevoel’ in een gezelschap naar boven komen.

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 10
1u - 4u
outdoor
60%

the experience.

Highland Games is gekend om zijn waarden: power – teamdynamiek en trotsheid. We bieden daarom graag iedereen een Schotse outfit om de belevingsfactor te verhogen. Is de sfeer 100% Schots, dan analyseren we de fysieke capaciteiten van de groep richting eigenlijke invulling. Zeer stevige uitdagingen (touwtrekken, zakspringen, tonnenrace,…) voor fysiek-gerichte groepen, verfijndere challenges (schapen hoeden – met of zonder de échte schapen – blaaspijpschieten,…) voor de rustigere Schotse fans. Of een mix! 

 

Highland Games is en blijft één van dé sfeermakers binnen het teambuilding gamma van V-Formation. De unieke sfeer die overwaaide vanuit het Noorden is zeer snel over te brengen op een groep, en vaak met overweldigende resultaten als gevolg. De collega’s zullen dit nog lang meedragen als alles goed gaat! Complete your tribe. 

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:

– live muziek (doedelzakspeler)

– schapendrijven

– whiskey shots! 

– professionele fotograaf of aftermovie van je event

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Thematisch

Intensity

Actief, Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p.

Bedrijfswaarden

Grensverleggend, Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties