Attracties

Highland games

Complete your tribe

Met de ‘Haka’ (een ceremoniële dans om de teamdynamiek aan te scherpen) is de Highland Games een teambuildingconcept met een erg krachtig beginwapen! De groep wordt zo onmiddellijk ondergedompeld in de Schotse sfeer en laat direct het ‘tribegevoel’ in een gezelschap naar boven komen. Van een sterke start gesproken.

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

onbeperkt
1u - 4u
outdoor
50%

+ fun list

the experience.

 

Highland Games is gekend om zijn waarden: power – teamdynamiek en trotsheid. We bieden daarom graag iedereen een Schotse outfit om de belevingsfactor te verhogen. Is de sfeer 100% Schots, dan analyseren we de fysieke capaciteiten van de groep richting eigenlijke invulling. Zeer stevige uitdagingen (touwtrekken, zakspringen, tonnenrace,…) voor fysiek-gerichte groepen, verfijndere challenges (schapen hoeden – met of zonder de échte schapen – blaaspijpschieten,…) voor de rustigere Schotse fans. Of een mix! 

 

Highland Games is en blijft één van dé sfeermakers binnen het teambuilding gamma van V-Formation. De unieke sfeer die overwaaide vanuit het Noorden is zeer snel over te brengen op een groep, en vaak met overweldigende resultaten als gevolg. De collega’s zullen dit nog lang meedragen als alles goed gaat! Complete your tribe. 

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

team challenge, fun in a box

Participants

8-50, 51-100, 100+

Intensity

Gemiddeld, Intensief, Rustig

Location

Outdoor

Budget

€50 p.p.

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

teambuildingattracties