team trophy

Ultieme teamchallenge

De titel van dit teambuildingconcept liegt er niet om, het is een ultieme team challenge. Team Trophy is een samenstelling van zeer uiteenlopende proeven van alle fysieke aard en staat voor uitdaging, engagement en teamdynamiek. Goede communicatie en slim overleg is zeer cruciaal.

Vanaf 50 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
30%

the experience.

 

Met een assortiment creatieve materialen gaan we aan de slag om je team te pimpen op verschillende vlakken. We gebruiken touwen, latten, zeilen, goten, ballen, bamboe,… om tot geoliede machines te komen, teams die overleggen – elkaar empoweren en samen mooie verwezenlijkingen neerzetten. Deze activiteit wordt door heterogene groepen vaak gesmaakt omdat deelnemers hier vaak hun goesting vinden van a tot z: fysieke challenges, brain games, behendigheidsproeven en zoveel meer. 


Elk jaar opnieuw worden alle proeven herbekeken en worden er soms
nieuwe trends geïntegreerd in het vernieuwde Team Trophy aanbod. Centraal staan de teamvibes en groepscreativiteit, en handig om weten is dat zowel op individueel -als teamvlak er ‘wins’ te rapen vallen! Challenge je collega’s en trek de teamtactieken daarna gewoon door op de werkvloer.

team trophy teamchallenges teamgames teambuilding samen met je team op stap

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Brain Games, Thematisch, Winterproof

Intensity

Actief, Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Authenticiteit, Having Fun, Transparante communicatie

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties