lachen 2.0

Loslaten!

Eén van onze vaste V-Formation filosofieën als Professional Fun Providers is ‘wie samen kan lachen, kan samen werken’. Doorheen de jaren is gebleken dat mensen soms nood hebben aan vermaak samen, wat niet wil zeggen dat er achterliggend geen doelen vooropgesteld zijn.

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 6
1u - 2u
indoor
10%

the experience.

Lachen 2.0 is een sessie waarbij improvisatie wordt gebruikt om mensen ‘uit hun kot te lokken’. No worries, niemand wordt tot iets gedwongen, maar bijna vanzelfsprekend zal de groep zodanig openbloeien dat al snel iedereen betrokken is. Een groep uit de comfortzone halen zorgt er vaak voor dat zichtbaar wordt wat er leeft, en welk potentieel er nog verborgen zit. Via kledij, maskers en andere toebehoren hebben de mensen niet door dat dit spektakel met hen aan de haal gaat, en dat ze zich overgeven aan het moment. 

 

Nood aan professioneel vermaak binnen je team, of altijd al eens een slappe-lach-momentje willen meemaken met je collega’s, met Lachen 2.0 bieden we je de mogelijkheid. Een uitgewerkte entertainment programma vol take-away’s en verrassende plot twists, en waarbij je de collega’s vaak op een totaal andere manier leert kennen, dat hebben we in de aanbieding. 

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:

– lachyoga

– professionele fotograaf of aftermovie van je event

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Creativiteit, Winterproof

Intensity

Rustig

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun, Transparante communicatie

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties