we are professional fun providers

why

Al van bij de start was het hoofddoel om te entertainen en te verbinden. Via attracties en teambuilding kan V-Formation perfect werk maken van beiden.

how

De ‘Professional Fun’ vertrekt altijd eerst vanuit het team. We ‘verkopen’ héél graag waar we zelf héél hard in geloven, en gaan altijd onze eigen weg!

what

Een rijkelijk gamma aan entertainment materiaal (voor jong en oud), en een zeer uitgebalanceerd aanbod aan teambuildingconcepten volstaan om (inter)nationaal plezier en teamdynamiek te gaan verspreiden.

ambition

Onze ambities reiken verder dan België, en via The Beast (awarded by Guinness) mochten we reeds op 4 continenten spectaculaire setups plaatsen.

dna

Het V-Formation DNA is héél sterk aanwezig binnen het bedrijf. Alles vertrekt vanuit eigen sterkte, en we blijven steeds trouw aan onze waarden en missie.

professional fun

Simpel gezegd moet alles FUN zijn, en op een PROFESSIONELE manier gebracht. Pas als beide peilers aanwezig zijn kan V-Formation naar optimale resultaten en experience streven.

energy.

Met een glimlach brengen we mensen samen of creëren we extra beleving op je event. De passie en positiviteit vertrekt altijd vanuit onszelf en werkt aanstekelijk naar de klanten.

we connect.

We werken voor en met mensen!

Gezegend met een stevige portie inzet, positiviteit, flexibiliteit en crazyness zal het V-Team altijd gaan voor iedere klant en/of opdracht. De kracht van dit team zit hem in de heterogeniteit enerzijds, maar ook in de vriendschap anderzijds. V-Formation maakt er namelijk werk van om niet alleen jouw team uit te bouwen, maar ook de eigen equipe op punt te zetten.

join the fun.

V-Formation wil klanten graag verder onderdompelen in ‘the world of fun’, en daarvoor zijn we steeds op zoek naar:

  • Enthousiaste teambuilders
  • Goedlachse attractiebegeleiders
  • Gemotiveerde kuiskrachten
  • Flexibele avond -en weekendwerkers
  • BE – CE (rijbewijs) chauffeurs

Wil jij ons geweldig team vervoegen? Neem dan zeker contact met ons op!

Word jij onze nieuwe fun provider?

trust.

De kracht en energie die je krijgt van te werken met enthousiaste, goedlachse en gemotiveerde mensen werkt aanstekelijk. Als we dezelfde impact kunnen hebben op onze klanten, dan wordt de beslissing om in 2006 V-Formation op te starten alleen maar kracht bijgezet.

In ourselves we trust!

Proud founder,
Benedikt De Vreese

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties