shooting mania

Concentratie en focus

De beste teams - bedrijven zijn deze die een zeer gericht doel voor ogen hebben, en alle focus daarop kunnen vestigen. Shooting Mania heeft daarom maar één ultiem doel: de roos raken! Ook al zijn ‘shooting games’ vaak zéér individueel, dit concept is toch eentje die ook inzet op het team. Elkaar helpen voorbereiden en stimuleren om het doel te raken (letterlijk).

Vanaf 65 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

max. 50
1u - 3u
outdoor
30%

the experience.

Eyes on the target! Via de verschillende ‘shooting contests’ gaan we op zoek naar een betere efficiëntie en doelgerichtheid. Is het nu via een Nerf battle, archery tag of katapult tornooi, de insteek blijft: om iets te raken moet je in balans zijn (individueel – team). Ga voor een goede strategie, wees zeker van je verantwoordelijkheden en je shooting skills zullen hier zeker niet onder lijden. Door de groepen door elkaar te gooien kijken we eveneens of je je focus kan behouden in verschillende teamsamenstellingen. 

 


Voel je dat het tijd is om het verschil te maken, maar dat het vizier nog niet 100% op scherp staat, boek een ‘Shooting Mania’, het
spannend en weloverwogen aanbod zal je gegarandeerd leiden naar meer efficiëntie. Individuele scherpte aanbrengen doen we door te werken aan concentratie en vertrouwen, dé factoren waarmee je de ‘bullseye’ snel zal weten te vinden.

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:

– laser kleiduifschieten

– archery tag

– professionele fotograaf of aftermovie van je event

teambuilding - shooting mania

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Losse Challenges, Target Challenges, Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties