ijssculpturen

Ice ice baby!

Ontdek je innerlijke beeldhouder door mee te doen aan deze ice sculpting workshop. Wordt begeleid door een pro die jou de kneepjes van het vak zal uitleggen. Hierna ga je zelf of met je team aan de slag om een waar kunstwerk te maken. Breng die bijtel alvast in gereedheid!

Vanaf 45 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 2u
outdoor
30%

the experience.

Teambuilding ijssculpturen is een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd teamwork en creativiteit te bevorderen. Het is een unieke activiteit die mensen uitdaagt om samen te werken om iets moois en indrukwekkends te creëren uit ijs. Door de beperkingen van het medium worden de deelnemers gedwongen om hun ideeën en vaardigheden te combineren en zich aan te passen aan de uitdagingen die zich voordoen.

 

Dit leidt tot een gevoel van voldoening en samenhorigheid wanneer het uiteindelijke resultaat wordt onthuld. Bovendien is het werken met ijs een leuke en verfrissende afwisseling van andere teambuildingactiviteiten en kan het helpen om de creativiteit van de deelnemers te stimuleren.

Ijssculpturen teambuilding ijssculpturen uniek concept winterproof teambuilding in de winter teambuilding in de zomer leuke teamactiviteit

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Creativiteit, Losse Challenges, Winterproof

Intensity

Rustig

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Grensverleggend, Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties