schapendrijven

know your tribe!

Schapendrijven is niet zomaar een teambuildingsconcept - het is een unieke ervaring die de deelnemers helpt om te leren samenwerken en communiceren op een manier die ze nog nooit eerder hebben ervaren.

Vanaf 35 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 2u
outdoor
20%

the experience.

Schapendrijven is niet zomaar een teambuildingsconcept – het is een unieke ervaring die de deelnemers helpt om te leren samenwerken en communiceren op een manier die ze nog nooit eerder hebben ervaren. In deze activiteit leren de deelnemers hoe ze een kudde schapen kunnen sturen en begeleiden, en het vergt een geweldige samenwerking tussen de deelnemers om dit voor elkaar te krijgen.

 

Het is verbazingwekkend om te zien hoe de schapen reageren op de groep, en hoe het hele proces de deelnemers inzicht geeft in hun eigen communicatie en leiderschapskwaliteiten. De activiteit dwingt deelnemers om op een nieuwe manier te denken en te communiceren, en het helpt hen om de banden met hun teamgenoten te versterken.

 

Schapendrijven is niet alleen een geweldige manier om teamwork en communicatie te verbeteren, maar het is ook een prachtige manier om de natuur te ervaren en in contact te komen met dieren. De serene omgeving en de rustgevende aanwezigheid van de schapen maken deze ervaring uniek en onvergetelijk.

 

Kortom, schapendrijven is een perfecte teambuildingsactiviteit die niet alleen een geweldige ervaring biedt, maar ook de deelnemers helpt om hun vaardigheden op het gebied van samenwerking en communicatie te verbeteren. Het is een ervaring die deelnemers nog lang zullen koesteren en die ze mee kunnen nemen in hun persoonlijke en professionele leven

 

nieuwe teambuilding leuke teambuilding schapendrijven sheep herding sheep floating sheeps 2023

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Losse Challenges, Thematisch, Winterproof

Intensity

Gemiddeld

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties