teambuilding op maat

Alles op maat voor jou!

Niet gevonden wat je zoekt? Contacteer ons indien je interesse hebt in een DJ-workshop, mindfulness workshop, gocart race, graffiti workshop, volledig gepersonaliseerde teambuilding, boomwackers of percussie workshop, ... Wij organiseren alles op maat voor jou! Geen enkel idee is te gek!

Vanaf 85 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

1 - 400
1u - 48u
indoor
10%

the experience.

Samen kunnen wij alles op maat voor jou organiseren. Niet alleen staan wij in voor de teambuildingsactiviteiten, maar ook de locatie, catering, verloop, hospitality, … organiseren wij tot in de puntjes.

 

Een teambuilding op maat voldoet aan de specifieke behoeften en doelen van het team. Hierdoor kan de teambuilding effectiever zijn en kan het team beter presteren.

 

Zeer groot voordeel van de teambuilding op maat is de gepersonaliseerde ervaring: Door de teambuilding op maat te maken, krijgt het team een unieke en gepersonaliseerde ervaring die is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen. Dit kan leiden tot een meer positieve ervaring en een grotere waardering voor de teambuilding.

 

Een teambuilding volledig op maat bevordert daarnaast ook de betrokkenheid van het team: Als het team betrokken is bij het ontwerp van de teambuilding, voelen ze zich meer verbonden met het proces en zijn ze gemotiveerder om deel te nemen. Dit kan leiden tot een hogere betrokkenheid en een grotere inzet van het team.

Teambuilding volledig op maat gepersonaliseerde teambuilding persoonlijke teambuilding

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Brain Games, Creativiteit, Inflatable Fun, Losse Challenges, Target Challenges, Technologie, Thematisch, Winterproof

Intensity

Actief, Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €75 en €100 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Authenticiteit, Duurzaamheid, Grensverleggend, Having Fun, Respect/inclusiviteit, Transparante communicatie, Veerkracht, Welzijn

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties