inflatable fun

Fysieke challenge

Events in Japan, Chili, Los Angeles of Londen, V-Formation is als Belgische speler een ‘merk’ op de internationale markt op vlak van ‘inflatables’ (lees: opblaasbare attracties). Sterk in verhuur, maar door attracties samen te brengen ook uitvinder van het ‘Inflatable Fun’ teambuildingconcept.

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
70%

the experience.

Visueel attractief, het kind in je naar boven brengend en inzettend op een actieve (en gezonde) levensstijl is dit één van de stokpaardjes van V-Formation. Al meer dan 13 jaar lang is dit concept één met impact, en zullen deelnemers deze daardoor niet snel vergeten. De combinatie van fysieke en rustige teamproeven, de uitdagende challenges, de clever uitgewerkte programmatie van start tot finish, het maakt dat teamgrenzen vaak verlegd worden. Is jouw team ook klaar voor enkele ‘next steps’? 


Met meer dan 1 kilometer opblaasbare hindernisbaan en 100 individuele inflatables is V-Formation klaar om jouw team te prikkelen. Inzet, beweging, teamdynamiek en fun moeten zorgen voor een
ware climax: in groep zaken realiseren die je als individu niet zou (aan)kunnen! Laat ons aan het werk om een attractief inflatable fun pakket voor te stellen en de rest komt vanzelf.

 

Welke soorten opblaasbare attracties hebben wij allemaal? 

INFLATABLE-FUN

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Inflatable Fun, Losse Challenges, Winterproof

Intensity

Actief, Gemiddeld

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun, Veerkracht

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties