digital evolution

to geek or not to geek!

De evolutie van de digitalisering, maar dan in teambuildingsvorm, dat hebben we met ‘Digital Experience’ op de rails staan. Van pinball uit de jaren ‘90’ tot hypermoderne VR-technologiën, het concept zet in op de liefhebbers van toen en nu.

Vanaf 85

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
indoor
50%

the experience.

Ben je eerder fan van het vermaak van vroeger, dan ben je allicht in je nopjes bij het zien van de table animations, pinball of arcade games. Toch meer geboeid door wat de toekomst in petto heeft, dan schuif je maar graag aan bij de stand van Playstation of onze Interactive Play System toepassingen. We gieten alles in een interessante Trophy waarbij elke opdracht zijn uitdaging (en puntenwaarde) heeft en een groep zijn sterktes moet gaan verdelen en inzetten op verschillende fronten. Make the right choice! 


Bedrijven passen vaak onze ‘Digital Experience’ in als onderdeel in bepaalde
digitaliseringsprogramma’s en/of opleidingen, en daarom is het zo’n interessant gegeven. Het neemt je mee doorheen de digitale tijdslijn en geeft weer hoezeer de maatschappij is veranderd. Leuke extra, de funky kostuumpjes van onze digital wizzards zitten mee in het pakket.

TEAMBUILDING-DIGITAL-EXPERIENCE

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Technologie, Winterproof

Intensity

Rustig

Budget

Tussen €75 en €100 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Authenticiteit

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties