VR experience

The future is here!

Zet je VR-bril op en neem een sprong in de wondere virtuele wereld waar niets is wat het lijkt. Je wordt onderworpen aan tal van challenges waarbij samenwerking en communicatie met je medespelers centraal staan. Zet je zintuigen op scherp want in deze dimensie is alles mogelijk!

Vanaf 75 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

max. 40
1u - 2u
indoor
20%

the experience.

Virtual Reality is een baanbrekend teambuildingsconcept dat deelnemers onderdompelt in een totaal nieuwe wereld en hen uitdaagt om samen te werken om deze nieuwe omgeving te verkennen. Door de realistische en meeslepende ervaring van Virtual Reality, worden deelnemers uitgedaagd om hun communicatie en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om uitdagende situaties op te lossen.

 

Of het nu gaat om het oplossen van puzzels, het verkennen van onbekende terreinen of het overwinnen van angsten, Virtual Reality is een teambuildingsactiviteit die het potentieel heeft om de deelnemers te helpen uit hun comfortzone te stappen en hun grenzen te verleggen. Door het gebruik van technologie kunnen deelnemers zich volledig onderdompelen in een nieuwe wereld en samenwerken om hun doelen te bereiken.

 

Het teambuildingsconcept Virtual Reality is niet alleen een geweldige manier om teamwork en communicatie te verbeteren, maar het biedt ook een unieke en opwindende ervaring voor de deelnemers. Het stelt hen in staat om samen te werken, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren en uitdagingen overwinnen, en helpt hen om hun band met elkaar te versterken.

 

Kortom, Virtual Reality is een opwindend en innovatief teambuildingsconcept dat de deelnemers uitdaagt om samen te werken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Virtual experience virtual reality teambuilding vernieuwende teambuilding nieuw geupdated

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Technologie, Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €75 en €100 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties