table games

tafeltje dek je!

Tafelspellen en tafelanimaties zijn de perfecte manier om vrienden en familie bij elkaar te brengen voor een leuke en onvergetelijke avond.

Vanaf 35 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
indoor
50%

the experience.

Tafelspellen en tafelanimaties zijn de perfecte manier om vrienden en familie bij elkaar te brengen voor een leuke en onvergetelijke avond. We hebben onder meer Lixso, Paletto, Mini curling, Fingerpool, Klask, Mini ice hockey, … 

 

Maar het gaat niet alleen om de spellen – het gaat om het lachen, de competitie en de gedeelde ervaringen die de table games zo speciaal maken. Het gaat om de high-fives, vuistbumps en overwinningsdansen die gepaard gaan met een hardverdiende overwinning, of de plagerige opmerkingen en speelse gesprekken die gepaard gaan met een spannend spel.

 

Dus verzamel je vrienden, zet je favoriete spellen op en maak je klaar voor een avond tafelspellen en tafelanimaties die je niet snel zult vergeten. Het is de perfecte manier om nieuwe herinneringen te creëren, banden te versterken en plezier te hebben terwijl je het doet.

Table games table animotions table games tafelspelen tafelspellen

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem!

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Bedrijfswaarden

Authenticiteit, Duurzaamheid, Having Fun, Respect/inclusiviteit

Budget

Tussen €30 en €50 p.p.

Categorie

Brain Games, Creativiteit, Losse Challenges, Winterproof

Intensity

Rustig

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties