Attracties

Light Hunter

Decision making

Is jouw team te weinig ‘skilled’ in het nemen van juiste quick calls, of kunnen ze niet goed om met tijdsdruk? Dan biedt ‘Light Hunter’ misschien de perfecte uitweg. Dit ‘concept in a box’ kan eenvoudig weg worden gehuurd zonder begeleiding, maar uiteraard met een volledig uitgewerkte briefing.

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

max. 60
1u - 2u
indoor
70%

+ fun list

the experience.

 

Quick decision making is het verschil tussen leven in chaos of productieve resultaten neerzetten. Light Hunter zal via proeven rond licht-geluid en reflexen uitspitten welke personen – teams écht kunnen omgaan met team pressure, en hoever groepen soms willen gaan om de buit binnen te halen. Ook al zijn de proeven zelf kort en krachtig, alles wordt voorafgegaan door een teamoverleg waarbij je een bepaalde strategie dient in te nemen. Wat dan nog rest om écht uit te blinken: vertrouwen – overzicht – snelheid. 


Make your call
(and quick)! Laat je verrassen en leiden in dit visueel en auditief spektakel, en wees je bewust van de ‘wins’ die voor het grijpen liggen: durven beslissen – snel durven schakelen – durven loslaten. Het grote voordeel van Light Hunter is dat het makkelijk koppelbaar is aan andere teambuildingconcepten of voorafgaande meetings. Let’s hunt!

teambuilding light hunter

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

team challenge, games, fun in a box

Participants

8-50, 51-100

Intensity

Gemiddeld, Intensief

Location

Indoor, Outdoor, Ind. / Outd.

Budget

€50 p.p., €65 p.p., €85 p.p.

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

teambuildingattracties