Attracties

DEFUSE THE BOMB

Teamrollen definiëren

Een bomkoffer bevindt zich in de ruimte! Gelukkig is er een mogelijkheid om hem te neutraliseren, al is er wel geen tijd te verliezen is. Een razendspannend escape game concept waarbij geen fysieke skills vereist zijn, maar iedereen een bijdrage zal moeten doen, anders… BOEM!

Vanaf 50

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

4 - 40
1u
indoor
10%

+ fun list

the experience.

 

Door middel van een puzzel, raadsels, codes en nog tal van andere proeven moet je tot het ontmantelen van de bom komen, maar hoe doe je dit als team? Idealiter probeer je zo snel mogelijk teamrollen vast te leggen zodat het een verdeelde opdracht wordt, en je geen zaken over het hoofd ziet, want de tijd tikt genadeloos weg. Het is een brain-teaser die inspeelt op concentratie, inzicht en team complementariteit. Simpel, wie zijn / haar ego niet kan opzij zetten tijdens deze proef legt een bom onder de werking. 


Time management, rolverdeling en focus
zijn de key kenmerken van de beste ontmijners. Een leerrijk teamconcept die als rustbrenger makkelijk in een totaalprogramma kan worden ingepast. Als ‘zelf af te halen’ (incl. briefing) concept zijn de bomkoffers aanpasbaar naar groepsgrootte en duurtijd, al blijft het doel steeds dezelfde: neutraliseer hem op tijd!

TEAMBUILDING LACHEN 2.0

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

team challenge, games, fun in a box

Participants

8-50

Intensity

Rustig

Location

Indoor, Outdoor, Ind. / Outd.

Budget

€50 p.p., €65 p.p., €85 p.p.

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

teambuildingattracties