vuurlopen

durf jij het aan met je team?

Vuurlopen is een unieke en krachtige teambuildingsactiviteit die de deelnemers uitdaagt om hun angsten te overwinnen en hun grenzen te verleggen.

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 2u
outdoor
40%

the experience.

Vuurlopen is een unieke en krachtige teambuildingsactiviteit die de deelnemers uitdaagt om hun angsten te overwinnen en hun grenzen te verleggen. Het creëren van een pad van brandende kolen, en het vervolgens oversteken terwijl je met blote voeten loopt, vraagt om moed, focus en vertrouwen. Door dit samen met je team te doen, bouw je niet alleen aan individuele kracht en veerkracht, maar ook aan een verbinding en samenwerking binnen het team.

 

Het vuur symboliseert transformatie en vernieuwing, waardoor het een krachtige metafoor is voor persoonlijke groei en teamontwikkeling. Samen het vuur trotseren, kan een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring zijn die het team nog lang zal bijblijven en waarvan ze veel kunnen leren.

Walk on fire, vuurlopen verleg samen met je team je grens en loop over vuur!

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Bedrijfswaarden

Duurzaamheid, Grensverleggend, Having Fun, Veerkracht

Categorie

Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties