houten games

Hout is goud!

Een duurzame teambuilding met allerlei verfrissende en toffe spellen gemaakt uit hout. Van actief tot rustig, voor ieder wat wils!

Vanaf 35 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
30%

the experience.

Wat kan je allemaal verwachten bij een teambuilding met houten games?
Een selectie uit volgende spellen; afhankelijk van de duur van de teambuilding!

Bouw je eigen zeepkist! Het bouwen van de zeepkist vereist creativiteit en technische vaardigheden, terwijl het racen teamwork en strategieën vereist.

 

Bamboestiek! Of het nu gaat om het maken van een ballenbaan/knikkerbaan, hoogste toren of kunstwerk, deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken en hun ideeën te delen om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

 

Blockstacker is een evenwichtsspel waarbij spelers blokken op elkaar moeten stapelen zonder dat de toren omvalt. Het spel vereist strategisch inzicht en een goed gevoel voor balans.

 

Klask is een bordspel waarbij spelers magnetische stukken moeten bewegen om doelpunten te scoren in het veld van de tegenstander, terwijl ze proberen de magnetische hindernissen te vermijden.

 

Paletto is een uitdagend spel waarbij spelers blokken moeten verwijderen. Het doel is om de meeste blokken te bemachtigen.

 

XL Mikado, XL Jenga zijn klassieke behendigheidsspellen waarbij spelers lange stokken/blokken moeten verwijderen zonder andere stokken te laten bewegen. Het spel vereist precisie en een vaste hand.

 

Daarnaast zijn er nog tal van spellen zoals een sjoelbak, tangrammen, team trophy games met houten balken, … Een houten teambuilding kan worden georganiseerd op verschillende locaties, zoals een park, strand of binnenshuis, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het weer.

wooden games wood is good hout is goud houten teambuilding houten teambuildingsactiviteiten

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto/video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

locatie

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

catering

Heb je graag catering op je event?
Van foodtrucks, barbecue tot 3 gangenmenu,
alles is mogelijk!
Speciale dieetwensen? Geen enkel probleem

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Brain Games, Creativiteit, Losse Challenges, Thematisch, Winterproof

Intensity

Actief, Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Authenticiteit, Grensverleggend, Having Fun, Duurzaamheid, Welzijn

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties