eskimo games

Speel ijscoole games als een eskimo!

Trek bij aankomst een Eskimo kostuum aan en waan jezelf in het koude Noorden. Onze opperyeti leert jullie als echte Eskimo’s samenwerken door middel van tal van opdrachten. Van speerwerpen tot ijsvissen tot racketshoe parcours en nog veel meer. Jullie krijgen het helemaal onder de knie. Maak je klaar voor een bibberend avontuur !

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
50%

the experience.

Een teambuilding met als thema ‘eskimo games’ is een leuke en uitdagende ervaring voor alle deelnemers. Deze activiteit richt zich op teamwork, communicatie en creativiteit terwijl teams verschillende traditionele Eskimo-games spelen, dit in gepaste kledij. Ook komen de deelnemers in aanraking met de taal die de eskimo’s spreken.

Door deze spellen te spelen leren de deelnemers de waarde van samenwerking, strategie en aanpassingsvermogen. Het is een unieke manier zijn om de teamdynamiek te verbeteren en om de teamleden beter te leren kennen op een leuke en interactieve manier.

Eskimo games challenges teambuilding winter eskimo teambuilding winterspellen

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Thematisch, Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Bedrijfswaarden

Having Fun, Respect/inclusiviteit

Budget

Tussen €50 en €75 p.p.

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties