aquabuilding

Walk on water!

Laat je team drijven op een golf van succes met onze aqua teambuilding!

Vanaf 45 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
60%

the experience.

Wat kan je verwachten bij een aqua teambuilding?

 

Een teambuilding op het water bestaat uit een opblaasbare hindernisbaan/attractie op het water.  Het waterparcours bestaat uit verschillende obstakels, zoals glijbanen, klimobjecten en evenwichtsbalken, die op het water zijn geplaatst. Het doel van de activiteit is om als team het parcours zo snel mogelijk af te leggen en verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen, waarbij samenwerking, communicatie en strategie belangrijke factoren zijn om het parcours succesvol te voltooien.

 

Een aqua teambuilding met een waterparcours is niet alleen leuk en spannend, maar kan ook helpen bij het verbeteren van de teamdynamiek en het versterken van onderlinge relaties. Het vereist dat teamleden vertrouwen op elkaar en hun vaardigheden om het parcours samen te voltooien, wat kan resulteren in een betere samenwerking en communicatie op de werkvloer.

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:
– vlottentocht bouwen + challenges
– variatie aan waterspellen en opdrachten
– fotograaf of aftermovie

Aquatrack aquarun wwalk on water groepsactiviteit op het water

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Inflatable Fun

Intensity

Actief, Gemiddeld

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun, Veerkracht

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties