Attracties

ANDES GAMES

Inlevingsvermogen

We nemen je graag even mee naar Zuid-Amerika, een continent die voor velen nog totaal onbekend is, maar dat maakt het juist zo boeiend. Een leuke tocht door de Andes waar we beproevingen voorzien hebben bij een paar lokale highlights, dat is wat we in petto hebben.

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
30%

+ fun list

the experience.

 

Dodelijke efficiëntie tijdens het jagen wordt aangeleerd via bijlwerpen, en alpaca’s hoeden in team staat ook steeds op het menu (met of zonder de échte alpaca’s). We reizen door de verschillende landen waar het Andes gebergte zich volstrekt, en leren je collega’s inleven in een andere cultuur. Met onze speciale alcoholbrillen leven we even als een Zuid-Amerikaan die na teveel ‘Pisco’ nog op het land gaat werken, of we leren je aardappelen schieten met een katapult, ludieke maar effectieve team belevenissen

 

De zoektocht naar een zeer uiteenlopend teambuilding gamma bracht ons bij Zuid-Amerika en de bijpassende cultuur en gewoontes. Een inspiratievolle mix van gebruiken en activiteiten zorgen voor een mooi gevuld programma en een ongemeen boeiende groepsactiviteit. Open-minded zijn voor nieuwe zaken is in het bedrijfsleven vaak een key-factor voor groei.

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

team challenge, fun in a box

Participants

8-50, 51-100, 100+

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Location

Indoor, Outdoor, Ind. / Outd.

Budget

€50 p.p., €65 p.p., €85 p.p.

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

teambuildingattracties