andes games

Inlevingsvermogen

We nemen je graag even mee naar Zuid-Amerika, een continent die voor velen nog totaal onbekend is, maar dat maakt het juist zo boeiend. Een leuke tocht door de Andes waar we beproevingen voorzien hebben bij een paar lokale highlights, dat is wat we in petto hebben.

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 10
1u - 4u
outdoor
40%

the experience.

Dodelijke efficiëntie tijdens het jagen wordt aangeleerd via bijlwerpen, en alpaca’s hoeden in team staat ook steeds op het menu (met of zonder de échte alpaca’s). We reizen door de verschillende landen waar het Andes gebergte zich volstrekt, en leren je collega’s inleven in een andere cultuur. Met onze speciale alcoholbrillen leven we even als een Zuid-Amerikaan die na teveel ‘Pisco’ nog op het land gaat werken, of we leren je aardappelen schieten met een katapult, ludieke maar effectieve team belevenissen

 

De zoektocht naar een zeer uiteenlopend teambuilding gamma bracht ons bij Zuid-Amerika en de bijpassende cultuur en gewoontes. Een inspiratievolle mix van gebruiken en activiteiten zorgen voor een mooi gevuld programma en een ongemeen boeiende groepsactiviteit. Open-minded zijn voor nieuwe zaken is in het bedrijfsleven vaak een key-factor voor groei.

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:

– wandeling met alpaca’s

– pisco sour tasting

– fotograaf of aftermovie

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Thematisch

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties