winter trophy

dé ultieme winter cup

Ontketen de magie van de winter met onze betoverende teambuildingsactiviteiten! Laat de kou je team niet afremmen en kies voor een onvergetelijke winterervaring en geef je team de boost die ze verdienen!

Vanaf 55 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

min. 8
1u - 3u
outdoor
50%

the experience.

Breng de winterse vreugde naar een nieuw niveau met een epische snowfight, waar het gooien van sneeuwballen een kunst wordt en iedereen een glimlach op zijn gezicht heeft.

 

Ga de strijd aan met je collega’s in een spannend potje archery tag, waar precisie en snelheid samenkomen in een adembenemende uitdaging.

 

Laat je innerlijke Eskimo ontwaken tijdens de eskimo games, waar traditionele vaardigheden en hilariteit hand in hand gaan.

 

Ontketen je creativiteit met het sculpturen van ijssculpturen, waar de koude blokken transformeren in prachtige kunstwerken onder je handen.

 

Maar dat is niet alles! Stel je eigen winter teambuilding samen op basis van jouw voorkeuren en wensen!

 

Winter trophy winter cup winter teambuilding teambuilding in de winter samen met je collega's op winteruitstap

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Thematisch, Winterproof

Intensity

Gemiddeld, Rustig

Bedrijfswaarden

Having Fun, Respect/inclusiviteit

Budget

Tussen €50 en €75 p.p.

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties