Hit the lights

be buzz lightyear!

"Hit the lights" teambuilding bestaan uit vernieuwende en spannende activiteiten die verschillende spellen en uitdagingen combineert rondom het thema licht. In deze teambuilding zullen deelnemers deelnemen aan een reeks leuke en interactieve activiteiten die teamwork, probleemoplossing en snel denken vereisen. Als je dit pakket bij ons huurt zitten volgende materialen hier standaard in: light hunter, silent disco, defuse the bomb, virtual reality en glow in the dark minigolf.

Vanaf 850

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten.

custom

the experience.

Een van de spellen in “Hit the lights” teambuilding is light hunter. In dit spel moeten deelnemers verborgen lichtbronnen vinden in een donkere kamer met behulp van alleen een zaklamp. Het team dat binnen een gegeven tijdsbestek de meeste bronnen vindt, wint het spel.

 

Een ander spel is defuse the bomb, waarbij het team samen moet werken om puzzels en raadsels op te lossen om een gesimuleerde bom te ontmantelen voordat de tijd om is. Dit spel vereist effectieve communicatie, strategisch denken en snelle besluitvorming.

 

Silent disco is een andere activiteit in “Hit the lights” teambuilding, waarbij deelnemers dansen op muziek met behulp van draadloze koptelefoons. Het is een leuke en interactieve manier om teambinding en communicatie te bevorderen.

 

Virtual reality kan ook een onderdeel zijn van deze teambuilding, waarbij deelnemers kunnen deelnemen aan een virtual reality-games “beatsaver”. Dit is een geweldige kans om de probleemoplossende en kritisch denkvaardigheden van deelnemers uit te dagen op een leuke en boeiende manier.

 

Tot slot omvat de teambuilding ook een spel van glow in the dark minigolf, wat een leuke en vermakelijke manier is om teamwork en samenwerking te bevorderen. De baan is verlicht met blacklight, wat een leuke en spannende sfeer creëert voor de deelnemers.

 

Over het algemeen is “Hit the lights” teambuilding een unieke en boeiende manier om teambinding, communicatie en probleemoplossende vaardigheden op een leuke en interactieve manier te bevorderen.

Hit the lights light hunter silent disco blacklight golf

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Brain Games, Creativiteit, Losse Challenges, Technologie, Thematisch

Intensity

Actief, Gemiddeld, Rustig

Budget

Tussen €50 en €75 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Having Fun, Respect/inclusiviteit, Transparante communicatie, Welzijn

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties