gelblasters

De nieuwste duurzame shooting game!

Gelblasters: dé spannende en interactieve teambuildingservaring!

Vanaf 40 p.p.

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten. De minimumprijs start vanaf 15 personen. Vanaf 100 personen bezorgen we u graag een offerte op maat.

max. 40
1u - 3u
outdoor
40%

the experience.

Gelblasters is de nieuwste razend populaire shooting game!

 

Een van de belangrijkste voordelen van gelblasters is het gebruik van biologisch afbreekbare munitie. In tegenstelling tot traditionele airsoft-pellets die vaak van plastic zijn gemaakt, zijn gelblaster-kogels gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (zetmeel) dat snel afbreekt en geen schade aanricht aan het milieu.

 

Dit zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van spannende gevechten zonder zich schuldig te voelen over het achterlaten van vervuilende materialen. Dankzij de gebruiksvriendelijke hopper, is het gemakkelijk om de gelblaster te herladen met nieuwe munitie, wat zorgt voor een naadloze en continue speelervaring.
Deze combinatie van biologisch afbreekbare munitie en eenvoudig opladen maakt gelblasters een aantrekkelijke keuze voor mensen die plezier willen hebben met dit speelgoed- en sportwapen, terwijl ze ook rekening houden met het milieu en het gemak van gebruik.

 

 

Extra opties mogelijk op aanvraag:

– opblaasbare obstakels

– professionele fotograaf of aftermovie

Gelblasters new! Popular toys! gelblasters in Belgium gelblasters Gent Gelblasters Vlaanderen Gelblasters Oost-Vlaanderen

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

Banner onderaan teambuilding producten custom concept zelf samengestelde teambuilding teambuilding op maat

aangepast thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natraject

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Categorie

Losse Challenges, Target Challenges, Technologie

Intensity

Actief, Gemiddeld

Budget

Tussen €30 en €50 p.p., Onbeperkt

Bedrijfswaarden

Duurzaamheid, Having Fun

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties