bamboestiek

Laat je creativiteit de vrije loop!

Een bamboestiek teambuilding is een duurzame teambuilding waar de focus vooral ligt op het teamwork en de creativiteit te bevorderen

Vanaf 190

Deze prijs is exclusief 21% btw, transportkosten, extra’s en externe kosten.

3 x 3 x 3 m

the experience.

Een bamboestiek teambuilding is een unieke en leuke manier om teamwork en creativiteit te bevorderen. Het biedt een scala aan mogelijkheden voor de deelnemers om hun vaardigheden te testen en uit te breiden door middel van het bouwen van verschillende structuren met behulp van bamboestokken en andere materialen.

Of het nu gaat om het maken van een ballenbaan/knikkerbaan, hoogste toren of kunstwerk, deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken en hun ideeën te delen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Dit kan helpen om de communicatie en samenwerking binnen een team te verbeteren, evenals het bevorderen van creatief denken en probleemoplossend vermogen. Bovendien biedt het bouwen met bamboe ook een milieuvriendelijke en duurzame optie voor teambuildingactiviteiten.

bamboestiek duurzame teambuilding ecologisch verantwoord samenwerken duurzame samenwerking duurzame teambuilding

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

extra’s.

foto / video

Laat jouw teambuilding in beeld brengen door onze zelf uitgekozen professionals. Ideaal om te delen op social media, of gewoon als leuk aandenken.

CUSTOM THEMA

custom thema

Wil je van jouw teambuilding event echt iets uniek en persoonlijks maken? Of heb je gewoon een crazy concept in gedachten? We make it epic!

location finder

Indoor, outdoor of beide? In België of buiten de landsgrenzen? We zoeken een top locatie die perfect past bij jouw noden.

voor- en natrajecten

Laat je team screenen door een professional. We spotten de pijnpunten en werken hier extra aan tijdens het teambuilding event. Boost your team!

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

ALL seasons, Games, Non Inflatables

Categorie: Tag:

samen creëren we magie

contact.

    teambuildingattracties