artes online

artes online.

smart.

Om de studenten op een juiste manier aan te trekken werd gekozen voor een avondprogramma met niet alleen uiteenzettingen, maar ook een leuke interactieve quiz.

ingenieurs.

De doelgroep was specifiek de studenten Industrieel en Burgerlijk ingenieur.

vertrouwen.

Een goede klik tussen toekomstig werkgever en werknemers is van wezenlijk belang.

wheel of fun.

Een interactieve quiz over tal van verschillende rondes was de rode draad doorheen de inhoudelijke uiteenzettingen van de Artes Group.

win win win.

Het winnende team kreeg 4 gratis tickets voor het ‘I want to dance again’ event van Studio Brussel.

artes group.

Artes Group is de betrouwbare partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken.

online alternatief.

Door het wegvallen van de jobbeurs zocht Artes Group voor een ‘smart alternative’ om toekomstige ingenieurs toch te laten kennismaken met hun bedrijf. Hoe beter dan een online connectie met presentaties en V-Formation intermezzo’s?

programma.

Bij wijze van ‘ijsbreker’ werd bij aanvang van de activiteit het eerste onthaal gedaan door onze enthousiaste quismaster, en werd nadien even het woord genomen door een verantwoordelijke van de Artes Group.

Een eerste interactieve ronde werd daarna ingelast, om een eerste keer richting één van de break-out rooms te gaan, steeds voor een specifieke topic. Deze opbouw werd bewust zo verder doorgetrokken doorheen de avond, steeds een stukje Artes Group DNA in combinatie met interactieve intermezzo’s van V-Formation.

De avond werd met een ‘BANG’ afgesloten door de uitreiking van de 4 gratis tickets van de ‘I want to dance again’ van Studio Brussel.

smart concept.

Om het event tot een succes te maken hebben we de volgende event usp’s uitgespeeld:

  • Activiteit op maat van studenten.
  • Slimme combo tussen inhoud en vermaak.
  • Fun-boxes om de studenten op voorhand te triggeren.
  • Feel good challenges en quiz rondes.
  • Partners aantrekken die een stap voor staan bij de studenten.

Door het opstellen van event usp’s kan je héél gericht toeleven naar het project, en de juiste accenten aanbrengen in de verschillende eventfases.

Teambuildingstress?

trusted partners.

Deze activiteit werd voorzien van leuke apero-fun-boxes op maat van de studenten.

Daarvoor werd in samenspraak met Artes ook Red Bull en Skiline aangetrokken, beide organisaties zijn namelijk sterk vertegenwoordigd in de ‘Student Scene’.

De fun-boxes zorgen vaak voor een extra spelbeleving en maken dat je extra experience in de huiskamer binnen haalt. Ze kunnen enerzijds gebruikt worden voor een extra hapje – drankje, of zelfs voorzien worden met attritbuten (of tips) voor de eigenlijke online activiteit. 

samen creëren we magie

contact.

teambuildingattracties