Attracties

Minute to win it online

Time management

Soms is een eenvoudig concept dat goed uitgevoerd wordt genoeg voor een enorme succesfactor. ‘Minute to win it’ is zo eentje. Een steeds terugkerend fenomeen van ‘verschillende proeven binnen een tijdsspanne van één minuut, en telkens uitgevoerd door een andere team captain’.

À partir de 30 p.p.

Ce prix ne comprend pas la TVA de 21%, les frais de transport, les extras et les frais externes. Le prix minimum commence à partir de 15 personnes. Nous sommes heureux de vous proposer une offre sur mesure à partir de 100 personnes.

min. 8
1u - 2u
indoor
10%

+ fun list

the experience.

We briefen de deelnemers op voorhand zodat ze hun materialen reeds kunnen verzamelen. Dit gaat over materialen dat een doorgaans gezin meestal gewoon in huis heeft. Aanschouw een concept met een tweeledige focus, één voor de individuen die hun proeven beslechten (winst – verlies), en één voor het team in het algemeen (team climax).

 

De kracht van ‘Minute to win it’ is het eenvoudige concept, de creativiteit van de opdrachten en het onvoorspelbare karakter van de duels. Competitie en amusement zijn in een voortdurend geflirt, maar naast de spanning van de duels is de dynamiek tijdens het supporteren ook vaak onbetaalbaar. 

 

We bieden een bijna garantie op een online explosie van energie en emotie!

 

60 – 59 – 58 – 57 – …

case.

V-Formation bezorgde ons een onvergetelijke teamdag in het prachtige domein blablabla.

Jean, bedrijf (Brussel)

Zet in verlanglijstje en maak gratis offerte aan!

leuk in combinatie met.

Genre

online, team challenge, games, fun in a box

Participants

8-50, 51-100, 100+

Intensity

Gemiddeld fr, Rustig fr

Location

Indoor, Outdoor, Ind. / Outd.

Budget

€50 p.p., €65 p.p., €85 p.p.

Catégories : , Étiquettes : ,

ensemble nous créons de la magie

contact.

teambuildingattraction