V-team: Main Office

Rik De Lannoy

Rik De Lannoy

CEO

Als manager van de zaak zorgt Rik voor de aansturing van de vaste V-Crew en het monitoren van de kwaliteit en customer service. Hij optimaliseert de algemene werking en maakt van V-Formation een geoliede machine.

rik@v-formation.be
0494 27 48 11

Benedikt De Vreese

Benedikt De Vreese

CIO

Vanuit zijn creatieve mindset de man van de nieuwe ontwikkelingen binnen V-Formation en Hold My Shoes. De wereld afreizend op zoek naar innovaties en partnerships. Specifiek gericht op research & development.

benedikt@v-formation.be
0472 73 53 02

Saar Olivier

Saar Olivier

Managing Assistant

Als administratieve luitenant van Rik staat ze in voor planningen, werkschema's, facturatie, en meer. Zorgt vanuit haar opleiding ook voor optimalisatie van alle interne en externe processen.

saar@v-formation.be
0474 24 60 44

V-team: Units

Teambuilding

Attractieverhuur

Sport Unit

Gilles van der Kreeft

Gilles van der Kreeft

Teambuilding Sales

Specialist inzake teambuildings die met meer dan 200 projecten per jaar steeds zijn organisatorisch vernuft bewijst. Zijn missie? Jouw bedrijfscultuur versterken door in te zetten op communicatie, samenwerking en creativiteit.

gilles@v-formation.be
0486 24 39 47

Jonas Coussement

Jonas Coussement

Attractieverhuur Sales

Kent ons uitgebreide attractiegamma letterlijk van binnen en van buiten en is steeds op zoek naar nieuwe materialen en markten. Vanuit zijn creatieve mindset zorgt hij steeds voor onvergetelijke ervaringen op evenementen allerlei.

jonas@v-formation.be
0476 20 92 72

Yorick Nachtergaele

Yorick Nachtergaele

Sport Unit Sales

Als sportdagverantwoordelijke zorgt Yorick steeds voor een onvergetelijke dag voor jouw leerlingen. Combineert dankzij zijn organisatorisch talent sportieve activiteiten perfect met opblaasbare attracties en creatieve thema's!

yorick@v-formation.be
0472 97 76 90

Johan Bommerez

Johan Bommerez

Marketing Manager AD INTERIM

Johan helpt V-Formation als community manager naar the next level op het vlak van marketing. Hij is erg begaan met alles rond sociale media, video, fotografie en alles daar tussenin. Zijn positiviteit werkt aanstekelijk!

johan@v-formation.be
0474 86 50 22

Bert Vlaeminck

Bert Vlaeminck

Operations Manager

Met meer dan 6 jaar ervaring binnen V-Formation is Bert ons rechtstreeks aanspreekpunt voor klanten op locatie. Hij regelt alle praktische zaken on-site en zorgt steeds voor een vlotte levering, opbouw en afbraak.

bert@v-formation.be
0488 70 45 88

Jonas Parmentier

Jonas Parmentier

Logistics Manager

Logistieke draaischijf binnen V-Formation. Heeft met zijn oog voor detail en organisatie een zeer goed inzicht in de logistieke kant van eventplanning, en zorgt steeds voor een perfect geordend magazijn.

logistiek@v-formation.be
0475 77 60 75

V-team: Research & Development

Jasper Braeckman

Jasper Braeckman

R&D Manager

Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen V-Formation ontwikkelde Jasper een neus voor innovatie. Zijn spitsvondigheid komt steeds van pas bij het uitwerken van innovatieve, creatieve concepten & projecten.

jasper@v-formation.be
0488 47 27 88

“Surround yourself with people who bring out the best in you.”