“A successful team is a group of many hands and one mind.”

Rik De Lannoy
Benedikt De Vreese

Rik De Lannoy, Founder

Als manager van de zaak zorgt Rik voor de aansturing van de vaste V-Crew en het monitoren van de kwaliteit en customer service. Neemt vanuit een groot repertoire aan netwerkcontacten eveneens een deel van de sales voor zich.

+32 (0)494 27 48 11

Benedikt De Vreese, Founder

Vanuit zijn creatieve mindset de man van de nieuwe ontwikkelingen binnen V-Formation en Hold My Shoes. De wereld afreizend op zoek naar innovaties en partnerships. Specifiek gericht op research & development.

Gilles van der Kreeft

Gilles van der Kreeft, Teambuilding

Specialist inzake ‘Teambuildings’ en bewijst met meer dan 100 projecten per jaar direct zijn organisatorisch vernuft. Heeft als ‘teamplayer’ een klare kijk in het organiseren van teambuildings & sport events. Zoekt voortdurend naar innovaties & optimalisaties.

+32 (0)486 24 39 47

Jasper Braeckman, Sportkampen

Vaste ‘organizer & planner’ van de sportkampen over gans Vlaanderen (+ 150 kampen per jaar). Zet zijn collega’s graag aan het denken door zijn kritische point of view en is spreekbuis naar 75% van de totale freelance V-Crew.

+32 (0)488 47 27 88

Jasper Braeckman
Bert Vlaeminck

Bert Vlaeminck, Logistiek Manager

Draaischijf binnen alle V-Formation evenementen, van teambuildings tot attractieverhuur en sport events. Heeft vanuit zijn semi-profstatuut ‘kajakpolo’ een goed inzicht in eventplanning, maar laat ook graag zijn spieren eens rollen. Een vaste waarde binnen het V-Team.

+32 (0)488 70 45 88

Saar Olivier, Management assistant

Als administratieve luitenant van Rik zorgt ze voor de optimalisatie van de planningen, ritten, werkschema’s, facturatie,… Ze zorgt er vanuit haar opleiding ook voor dat ze alle processen vergemakkelijkt door het toepassen van de juiste verbeteringen & aanpassingen. Staat perfect haar mannetje in een mannenequipe.

+32 (0)474 24 60 44

saar@v-formation.be

Saar Olivier
Johan Bommerez

Johan Bommerez, Marketing

Johan helpt als content creator en community manager V-Formation naar “the next level” op het vlak van marketing. Hij is door zijn ervaring met online frisbee magazine Get Horizontal erg begaan met alles rond sociale media, video, fotografie en alles daar tussenin. Zijn positiviteit werkt aanstekelijk!

+32 (0)474 86 50 22

johan@v-formation.be

Jonas Coussement, Attracties

Jonas, als nieuwste aanwinst naast Yorick, is vanaf heden onze attractieverantwoordelijke. Heeft reeds zijn strepen verdiend als vaste freelancer binnen de V-crew en is dan ook de geknipte persoon om ons uitgebreide gamma aan de man te brengen op en via evenementen allerlei.

+32 (0)476 20 92 72

jonas@v-formation.be

Jonas Coussement
Yorick Nachtergaele

Yorick Nachtergaele, Sportdagen

Yorick is vanaf heden onze sportdagverantwoordelijke. Heeft net als Jonas reeds heel wat ervaring als vaste freelancer op tal van V-Formation events en brengt heel wat organisatorisch talent met zich mee.

+32 (0)472 97 76 90

yorick@v-formation.be

“Surround yourself with people who bring out the best in you.”